2 onder 1 kapwoning type B #018

€ 690.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Wow, deze 2 onder 1 kapwoning heeft een achtertuin van maar liefst 200 m2! En met de zuidelijke ligging geniet je hier dus altijd van de zon - alleen wanneer jij dat wil natuurlijk. Verder beschikt de woning over 154 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een aangebouwde berging van 18 m2. De 2 parkeerplaatsen op eigen terrein maken het plaatje compleet. Wordt bouwnummer 018 in de kindvriendelijke, groene buurt de Tuinen jouw nieuwe thuis?

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #018

€ 690.000
ca. 154 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 200 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod