2 onder 1 kapwoning type B #013

€ 710.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Verlang jij naar een ruime nieuwbouwwoning te midden van het groen en met voldoende speelgelegenheid in de buurt? Dan is bouwnummer 013 in de Tuinen iets voor jou. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft 157 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een riante achtertuin van 178 m2 op het zuiden. Heb je ook de aangebouwde berging (18 m2) en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein al gezien? Dit moet ‘m worden!


Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #013

€ 710.000
ca. 157 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 178 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod