De Tuinen overal dichtbij

De Tuinen ligt in de Aarlesche Erven, dat onderdeel is van de Brainport-regio Eindhoven. En de ligging is ideaal! Zo zijn er goede treinverbindingen, zit je binnen een mum van tijd op de snelweg en heb je zelfs het vliegveld dichtbij. Of je nu in Midden-Brabant of de Randstad (of zelfs Europa) moet zijn, de fantastische bereikbaarheid is een absolute pré!

Auto

Ga je met de auto op pad? De wijk is goed aangesloten op snelwegen: de A2 richting Eindhoven en Den Bosch, de A58 richting Tilburg en de A50 richting Nijmegen en Arnhem. Binnen een kwartier sta je op de High Tech Campus en Strijp-S, maar ook andere grote bedrijventerreinen zoals Esp.

OV

Vanuit Best biedt de trein een uitstekende ov-verbinding met Strijp-S en de centra van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Daarnaast zijn er goede busverbindingen met Eindhoven Airport en de verschillende campussen.

Fiets

De fiets speelt in de Aarlesche Erven en de Tuinen een prominente rol. Daarom krijgt de wijk een interne fietsstructuur met goede aansluitingen op de lokale bestaande fietspaden van Best. De speciale route stimuleert fietsverkeer tussen woon- en werkgebieden aan de westkant van het Stedelijk Gebied Eindhoven. In Best loopt de route parallel aan het Beatrixkanaal en het Wilhelminakanaal en rondom Aquabest

de Tuinen - auto
de Tuinen
de Tuinen - fiets
Het laatste nieuws Nieuwsberichten
Wat is er te doen? Voorzieningen