Planning de Tuinen

De Tuinen is een samenwerking tussen Janssen de Jong en BPD Ontwikkeling. De andere deelplannen binnen de Aarlesche Erven zijn in handen van andere ontwikkelaars. In het totale plangebied komen 880 nieuwbouwwoningen, waarvan circa 120 in de Tuinen. De wijk is de komende tijd volop in beweging en wordt gefaseerd ontwikkeld en in verkoop gebracht.

De Tuinen deelplan 1b

In de Tuinen komen 6 hoek- en rijwoningen met 74 m2 woonplezier en 2 slaapkamers. In de diepe achtertuin is genoeg ruimte voor een fijne eettafel en loungeset. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een gezellige borrel. Ook hebben de woningen een berging, ideaal voor de BBQ, tuinkussens en fietsen.

Op donderdag 20 oktober 2022 is de verkoop gestart van de Tuinen deelplan 1b. Bekijk de actuele beschikbaarheid van de woningen bij het woningaanbod.

Beschikbaar woningaanbod
image alt

De Tuinen deelplan 1

Klinkt een duurzame en ruime nieuwbouwwoning in een groene omgeving iets voor jou? De Tuinen deelplan 1 bestaat uit 24 woningen, waaronder hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Op woensdag 14 september 2022 is de online verkoop gestart van de Tuinen deelplan 1. Op donderdag 22 september 2022 zijn de woningen toegewezen. Wil jij hier graag wonen? Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod.

Woningaanbod
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht