Planning de Tuinen

De Tuinen is onderdeel van de Aarlesche Erven waar in totaal 880 nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld. Circa 120 woningen zijn onderdeel van de Tuinen, dit is een samenwerking tussen Janssen de Jong en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. De resterende woningen binnen de Aarlesche Erven zijn in handen van andere ontwikkelaars.

De 120 woningen van de Tuinen bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de Tuinen.

de Tuinen deelplan 1 in verkoop

Op 14 september 2022 is de verkoop van de Tuinen deelplan 1 gestart en op 22 september 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Beschikbaar woningaanbod

De Tuinen deelplan 1b uitverkocht

De verkoop van de Tuinen deelplan 1b is op 20 oktober 2022 gestart, alle 6 hoek- en rijwoningen uit deze fase zijn inmiddels verkocht. 

Prognose bouw en oplevering

De aannemer start in kwartaal 4 van 2023 met de bouw van de Tuinen deelplan 1 en de Tuinen deelplan 1b. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidende werkzaamheden.

Het is nog niet bekend wanneer deze woningen worden opgeleverd.

Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht