Voorzieningen in de buurt

Woon jij straks in de Tuinen in Best, dan heb je alles binnen handbereik. Hoe fijn is dat! Nieuw wonen en direct genieten van alle voorzieningen die er zijn. We zetten ze voor je op een rij.

Horeca en winkels

Voor de dagelijkse boodschappen pak je de fiets en binnen 7 minuten sta je in het centrum van Best. Hier vind je verschillende supermarkten (o.a. Albert Heijn, Plus en Aldi) en vele andere winkels én horeca. Lunchrooms, grand cafés en restaurants, het is er allemaal. Zin om uitgebreid te shoppen of om naar het theater of de bioscoop te gaan? In de Tuinen woon je op 20 minuten rijden van het centrum van Eindhoven.

Zin om te sporten?

Waar gaat jouw sportieve hart sneller van kloppen? Binnen sporten, buiten sporten, in teamverband of liever alleen? In Best kun je je hart ophalen. Zeker als je in de Tuinen woont. Voetbalclub V.V. Wilhelmina Boys ligt op 5 minuten fietsen, net als de korfbalvereniging, atletiekvereniging, tennisclub en het binnenzwembad. Op 10 minuten fietsen ligt ook Hockey Club MHC Best en nog een voetbalvereniging, tennisclub en een buitenzwembad. Ook zijn er in Best diverse sportscholen, dus kies maar!

Spel en avontuur in de wijk

In de Tuinen gaan kinderen op ontdekking in de buurt. De groene openbare ruimte krijgt natuurlijke speelelementen, zoals liggende boomstammen, stapkeien, een kabelbaantje en zelfs waterspelen zoals een sluisje of waterpomp. Naast deze grote speelplekken vormen de groene hofjes, erven en gaarden een speelruimte dicht bij huis. Onder toeziend oog van de ouders óf andere buurtbewoners leven kids zich hier volledig uit.

Voorzieningen de Tuinen - bassischool
Voorzieningen de Tuinen - tennis
Voorzieningen de Tuinen - speelplekken

Leren en werken

Ideaal: er komt een basisschool middenin de wijk. Het schoolgebouw is straks gelegen in De Dries, dé ontmoetingsplek waar activiteiten voor de buurt en school worden georganiseerd. Ook zijn er in Best nog 9 andere basisscholen, een middelbare school en de Internationale School Eindhoven ligt op 30 minuten fietsen. Daarnaast biedt Brainport, als economisch kerngebied van nationale betekenis, andere bedrijvigheid. Letterlijk, want veel grote bedrijven zijn hier gevestigd. Thuiswerken? Dat is in jouw kantoor aan huis met uitzicht over het groen ook zeker geen straf. 

Wanneer start de verkoop? Bekijk planning
Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht