Nieuwbouw in Best

Een dorpse sfeer met stadse voorzieningen op steenworpafstand. In de Tuinen heb je het beste van twee werelden! Best heeft circa 30.000 inwoners en een uitgebreid centrum waar van alles te doen is. Voor bezoekers en inwoners, sportievelingen en fijnproevers én jong en oud. Best boeit en bloeit, op de gezellige Brabantse manier.

Centrum Best

Het centrum van Best biedt een heel uitgebreid aanbod van winkels. Van landelijke ketens tot kleine boetiekjes van lokale ondernemers. Food en non-food, je vindt het hier allemaal. Mocht je straks in de Tuinen wonen, dan pak je gewoon even de fiets naar de weekmarkt op zaterdag. Je vindt de kramen op de Markt. Daarna nog even een lekkere bak koffie op het terras en weer terug naar huis, waar je geniet van een fijne tuin en een groene omgeving.

Puur natuur!

Een viertal linten omringt de Aarlesche Erven: de Kapelweg, Aarleseweg, Mosselaarweg en de Broekstraat. Met de boerenerven, karakteristieke landgevelboerderijen en verschillende natuurgebieden in de directe omgeving maak je hier fantastische wandelingen. Op circa 20 wandelminuten ligt De Mortelen, een van de natuurparels van het Groene Woud. Een aaneenschakeling van natuurgebieden, waaronder de Loonse en Drunense Duinen en de Kampina.

Loonse en Drunense Duinen
Loonse en Drunense Duinen
Loonse en Drunense Duinen
Wanneer start de verkoop? Planning
Wat is er te doen? Voorzieningen