Een tipje van de sluier: conceptbeelden de Tuinen deelplan 1

29 juli '22

Vol trots laten we je de eerste conceptbeelden van de Tuinen deelplan 1 zien! De impressies zijn nog niet af, maar ze zijn te mooi om niet alvast met je te delen! De conceptbeelden geven al een goed beeld hoe mooi de woningen in de Tuinen worden.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van de Tuinen deelplan 1 zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de definitieve exterieurbeelden. Ben je ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien en de specifieke kenmerken per bouwnummer? Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de interieurimpressies. Zodra deze klaar zijn, delen we deze uiteraard met je. Ook publiceren we binnenkort de individuele bouwnummers met gevelbeelden, definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase de Tuinen deelplan 1? Dan ontvang je als eerste bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets. Aanmelden doe je eenvoudig door bij jouw favoriete woningtype op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken.

Naar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod