Yes, de bouw van de Tuinen gaat starten!

31 mei '23

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in de Tuinen! Ondanks dat er nog niet voldaan is aan het voorverkooppercentage van 70%, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, hebben wij besloten om toch te starten met de bouw! 

De verwachting is dat aannemer Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. eind van het jaar start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw.

Ook in de Tuinen wonen?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Wanneer jij nu één van de nog beschikbare woningen koopt, dan weet je zeker dat de bouw van jouw woning eind van het jaar gaat starten!

Bekijk woningaanbod
  Het laatste nieuws
  Beschikbaar woningaanbod