De wensenlijst en woningen vergelijken

9 september '22

Nu de bouwnummers online staan kun je de verschillende woningen met elkaar vergelijken en jouw wensenlijst compleet maken. Hoe je dat doet leggen we je graag uit.

Ontdek de verschillen én overeenkomsten

Ontdek de verschillen én overeenkomsten van de 24 woningen van de Tuinen deelplan 1. Het is heel simpel, vink de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' en je krijgt een mooi overzicht. 

Vergelijk woningen
image alt

De wensenlijst

Heb je de woningen met elkaar vergeleken? Stel dan jouw wensenlijst samen. In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Heel eenvoudig maak je vanuit het woningaanbod jouw persoonlijke wensenlijst. De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als later de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst in het winkelmandje plaatsen. 

Woningaanbod

Heb jij jezelf al aangemeld?

Heb jij interesse in een woning in de Tuinen deelplan 1? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Let op: deze aanmelddatum kan ook een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meer over de toewijzingsprocedure
Zo werkt dat Nieuwbouw kopen
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod