Welke woning is jouw favoriet?

12 september '22

Vorige week hebben we de bouwnummers met concept prijzen van de Tuinen deelplan 1 op de website geplaatst. Inmiddels zijn de prijzen definitief en kun je deze bekijken bij het woningaanbod. Ook kun je de digitale brochure van jouw favoriete woning downloaden.

Definitieve prijzen

Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Via onderstaande button zijn de prijzen te bekijken.

Bekijk prijzen
image alt

Heb jij al een financiële check laten doen?

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over financiële check

Jouw favoriete woning in een brochure

Het is nu ook mogelijk om de brochure van jouw favoriete woning met alle informatie die op dat moment beschikbaar is te downloaden. Ga naar het woningaanbod, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar onder. Klik op de knop “brochure aanvragen” en laat je gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Naar woningaanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een woning in de Tuinen, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je voor jouw favoriete woningen inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in een woning in de Tuinen deelplan 1 en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan.

Mijn Eigen Huis
Zo werkt dat Nieuwbouw kopen
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod