Zo mooi worden de woningen van de Tuinen deelplan 1

23 augustus '22

Een tijdje terug deelden we al de conceptbeelden van de Tuinen deelplan 1 en nu de definitieve beelden binnen zijn, kunnen we niet wachten om deze met je te delen! Welke woning is jouw favoriet?

image alt

Exterieur- én interieurbeelden

De exterieurbeelden geven een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Ook benieuwd naar hoe jouw favoriete woning er van binnen uit kan komen te zien? De interieurbeelden geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Alle impressies staan bij het woningaanbod. Bekijk ze snel!

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de gevelbeelden en specifieke kenmerken per bouwnummer. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met gevelbeelden, definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Bekijk impressies
image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

De verkoop van de Tuinen deelplan 1 in Best komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Zie jij jezelf hier wel wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod