De naam van de basisschool is bekend!

16 juli '23

Woon jij straks in de Tuinen van Aarlesche Erven? Dan gaat jouw kind misschien wel naar de bassischool in de wijk. Onlangs werd het bouwbord, met naam en logo, onthuld! We vertellen je graag meer over dit nieuw te bouwen Kindcentrum.

image alt

‘Wereldwijzers'

Het nieuwe Kindcentrum wordt een gebouw voor opvang en onderwijs. Een fijne plek waar 0 tot 13-jarigen zich kunnen ontwikkelen tot ‘wereldwijzers’. Een ‘wijsmaker’ is een kind waar een ander kind van leert. Dit kan iemand zijn in hetzelfde gebouw of een kind uit een ander land waarbij het contact dan via Skype loopt. De natuurlijke omgeving rond het gebouw is bij uitstek geschikt voor deze bijzondere vorm van onderwijs op maat.

Nieuwe naam: Op ’t Erf

Het nieuwe gebouw heeft de toepasselijke naam ‘Op ’t Erf’ gekregen en wordt met respect voor de natuur zo duurzaam mogelijk gebouwd. Het is ontworpen voor binnen- en buitengewoon unitonderwijs, waarmee het aanbod maximaal is afgestemd op het individuele kind. Het onderwijs in ‘Op ’t Erf’ wordt samen gemaakt. Met de kinderen, de natuur, de omgeving, met scholen elders in de wereld, met ouders én samen met een enthousiast aantal professionals.

Dorps, groen en modern wonen

Wordt jouw kind straks ook een Wereldwijzer in Op ’t Erf en wil jij dorps, groen en modern wonen in een autoluwe en kindvriendelijke buurt? Bekijk dan nu het actuele aanbod. Is jouw droomwoning nog vrij? Dan is het mogelijk direct vrijblijvend een optie aan te vragen.

Bekijk het actuele aanbod
Een vraag? We helpen je graag verder
Een woning kopen in De Tuinen? Zó werkt het!