Nieuw woningaanbod: de Tuinen deelplan 3!

28 juni '24

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Best. Er komt nieuw woningaanbod aan in de Tuinen! We hebben de woningtypes online geplaatst zodat jij alvast kunt kijken of er een woningtype tussen zit wat bij jouw wensen past! Lees snel verder.

Welk woningtype past bij jou?

De Tuinen deelplan 3 bestaat uit 12 woningen:

  • 8 twee-onder-één kapwoningen type B
  • 2 vrijstaande woningen
  • 2 twee-onder-één kapwoningen type A

Kies jij voor wonen met als achtertuin de groene Wildernis of wonen in een van de twee-onder-een kapwoningen gelegen middenin het plan? De woningen verschillen in grootte en ligging van elkaar maar hebben allemaal een ruime woonkamer en open keuken, 3 slaapkamers en ruime zolder welke je naar wens kan inrichten. Bij het woningaanbod vind je meer informatie over de woningtypes, zoals de verschillende kenmerken per woningtype. Bekijk ook de kavelkaart onderaan de pagina. Hierop zie je de ligging van de verschillende woningtypes.

Bekijk woningaanbod
image alt

Impressies, concept plattegronden en prijsindicaties

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De impressies van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst, zodat je alvast een beeld krijgt van de indeling van de woningen.

Interesse? Meld je snel aan

Naar verwachting gaan de woningen van de Tuinen deelplan 3 na de zomer van 2024 in verkoop. Heb je interesse in een woningtype en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden en prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start. 

Je aanmelddatum wordt geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meer over de toewijzing
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod