Nog meer woonplezier in de Tuinen

29 maart '23

Per direct worden de woningen in de Tuinen deelplan 1 standaard aangeboden met uitbouw van 2.00 meter. Daarnaast zijn de woningen nul-op-de-meter, dit betekent dat je geen energielasten meer hebt. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Lees snel verder.

Nu inclusief uitbouw én geen energielasten

Bouwnummers 11, 12, 20 t/m 23 en 25 t/m 30 hebben standaard een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een royale leefkeuken met zicht op de tuin te realiseren. 

 

Nul-op-de-meter

Bovendien zijn de woningen in de Tuinen nul-op-de-meter. Dit betekent dat de woningen genoeg energie opwekken om zelfvoorzienend te zijn en niet afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals gas. De woning maakt gebruik van diverse technologieën, zoals zonnepanelen en warmtepompen, om energie op te wekken voor elektriciteit, warmte en huishoudelijke apparatuur. Als een gemiddeld gezin bewust omgaat met energie, dan kan de woning hen voorzien van voldoende energie zonder extra kosten. 

Vraag direct een optie aan

Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct kosteloos en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar woningaanbod
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Ook wonen in de Tuinen? Bekijk de beschikbare woningen