Wonen zonder energielasten? In de Tuinen kan het!

20 november '23

Comfortabel wonen zonder energielasten? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan het in de Tuinen. De woningen worden namelijk nul-op-de-meter én hebben standaard de mogelijkheid om te koelen. Benieuwd wat dit voor jou betekent?

Nul-op-de-meter

Nul-op-de-meter betekent dat een woning energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. Een nul-op-de-meterwoning wekt op verschillende manieren zijn eigen energie op voor elektriciteit, warmte en huishoudelijke apparatuur, bijvoorbeeld met een warmtepomp en zonnepanelen. Met deze hypermoderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, anno 2023 geen energielasten! Dat is een nul-op-de-meterwoning in een notendop. 

Vloerkoeling

De luchtwarmtepomp, welke voorzien is in alle woningen in de Tuinen, maakt gebruik van warmte uit de lucht. Dit is een duurzame en goedkope manier om je woning te verwarmen én te koelen. De luchtwarmtepomp heeft namelijk standaard de mogelijkheid om ook te koelen. Op de begane grond gaat dat via de vloerverwarming en op de verdieping via radiatoren. Vloerverwarming én -koeling zorgen voor extra wooncomfort. Enerzijds omdat een warme vloer in de winter en een koele vloer in de zomer nou eenmaal prettig is, anderzijds omdat vloerverwarming en -koeling zorgt voor een fijn en prettig binnenklimaat. 

image alt

Ook in de Tuinen wonen?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar waarvan de bouw onlangs is gestart en in kwartaal 3 van 2024 al worden opgeleverd!

Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Bekijk woningaanbod
Jouw nieuwe buren? Kopers aan het woord
In de Tuinen wonen? Bekijk beschikbaar woningaanbod