30 september 2023

Openhuizenroute in de Tuinen

Op 30 september tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom bij ERA Makelaardij Ed Willems in Best. Aanmelden is niet nodig!

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

18 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in de Tuinen in Best? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met het project en de nog beschikbare woningen. Op zaterdag 30 september ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op kantoor bij ERA Makelaardij Ed Willems in Best. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in de Tuinen in Best.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? De makelaars van ERA Makelaardij Ed Willems staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar! Het betreft een vrije inloop.

  • Zaterdag 30 september 2023
  • 11.00 - 13.00 uur
  • Hoofdstraat 3, Best

Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, ERA Makelaardij staat tussen 11:00 uur en 13:00 uur voor je klaar.

De bouw start Q4 2023

De bouw van de Tuinen start in kwartaal 4 van 2023 en de woningen worden naar in de tweede helft van 2024 opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen te koop in de Tuinen. Ga voor meer informatie over de woningen naar het woningaanbod of kom langs tijdens de NVM Open Huizen dag! 

Bekijk woningaanbod
Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Wil je hier wonen? Bekijk de beschikbare woningen