Online een huis kopen? Zo werkt dat!

17 september '22

De verkoop van de Tuinen deelplan 1 is in volle gang en je hebt nog tot woensdag 21 september 17.00 uur om je voorkeuren door te geven. Op donderdag 22 september worden de woningen toegewezen. Wist je dat je jouw nieuwe huis straks volledig online kunt kopen? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

image alt

1. Heb je al een account van Mijn Eigen Huis?

Een account van Mijn Eigen Huis is een persoonlijke online omgeving waar je al je favoriete woningen opslaat en met elkaar vergelijkt, (persoonlijke) berichten leest, documenten kan downloaden en je voorkeuren doorgeeft. Heb je nog geen account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Account aanmaken

2. Online je voorkeuren doorgeven

Nu de verkoop is gestart kun jij je voorkeuren doorgeven door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. In jouw Mijn Eigen Huis account staan alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Ook is dit de plek waar je je financiële check kan uploaden.

Financiële check
image alt

3. Wel of geen optie

Je hebt online jouw voorkeur(en) doorgegeven en wacht op de toewijzing. De toewijzing is op donderdag 22 september. Op die dag ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op de woning hebt gekregen of dat je helaas op de reservelijst staat. 

4. Online kopen of afspraak met de makelaar

Heb je een optie op de woning dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Schrik niet, je koopt hem niet écht direct maar je start het aankoopproces op. Dat wil zeggen dat je jouw persoonlijke gegevens invult en verstuurt zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou! Niet alleen thuis maar ook bij de makelaar teken je de contracten digitaal. De makelaar die voor jou klaar staat is Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven.

 

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530
[email protected]
Meer over Verkoopprocedure
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod