Veel enthousiaste reacties op de enquête

2 maart '22

In een enquête vroegen we naar jouw woonwensen voor de nieuwe woonomgeving de Tuinen. We verzamelden jullie input om zo weer verder aan de slag te kunnen met deze ontwikkeling. 181 enthousiaste mensen vulden de enquête in.

image alt

De belangrijkste uitkomsten

We hebben meer inzicht gekregen in de behoefte voor een extra slaapkamer als meerwerkoptie. Hier is veel interesse naar, al is dat wel afhankelijk van de prijs. Ook is er veel interesse in een studie/werkkamer. In de reacties op de vraag over de aanvullende woonwensen komt terug dat er veel behoefte is aan een veilige woonomgeving met veel groen en de mogelijkheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van de Tuinen. Dit werd ook als belangrijk aangegeven en gemiddeld werd er op deze vraag 75 van de 100 punten gegeven. Domotica, het toepassen van elektronica in huis om het leven in huis 'makkelijker' te maken, werd als minder belangrijk ervaren, deze vraag kreeg gemiddeld 34 van de 100 punten.

Hoe gaat het nu verder?

Uit de resultaten is ook gebleken dat er veel vraag is naar levensloopbestendige of patio woningen. Momenteel onderzoeken wij op welke manier wij invulling kunnen geven aan deze vraag en binnenkort volgt hier een aanvullende enquête voor.

We gaan de antwoorden van de enquête uitgebreid analyseren en vertalen naar het plan, zodat we waar mogelijk het plan kunnen verbeteren en verrijken met jullie input. Ben jij benieuwd? Houd de website dan in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  Home
  Nieuwsoverzicht