Start verkoopdatum bekend & bouwnummers online

8 september '22

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 14 september start om 15:00 uur de online verkoop van de 24 woningen van de Tuinen deelplan 1. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welk bouwnummer jij kiest? Bekijk snel de bouwnummers met concept prijzen en plattegronden.

Inschrijfperiode

Als op woensdag 14 september om 15:00 uur de verkoop start heb je tot en met woensdag 21 september 17:00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven. Dat doe je via jouw Mijn Eigen Huis account. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van diverse criteria. Wat de voorwaarden zijn lees je op de pagina Woning Kopen. Op donderdag 22 september is de uitslag van de toewijzing bekend en ontvangen alle kandidaten de uitslag in hun mailbox en Mijn Eigen Huis account.

image alt

Bouwnummers met concept prijzen en plattegronden

Nu de bouwnummers met concept prijzen en plattegronden online staan, kun jij je nog beter oriënteren. Je kunt nu dus per bouwnummer de specificaties, plattegronden en concept prijzen bekijken. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Dat helpt je nog beter bij je oriëntatie voor een nieuwe woning.

De definitieve prijzen zijn bekend zodra de verkoop start.

Bekijk woningaanbod

Aanmelden als belangstellende & financiële check

Heb je jezelf al aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op 14 september een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Met een financiële check vergroot je de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? Via onderstaande button lees je er meer over.

Meer over financiële check
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningaanbod