Verkoopprocedure en makelaar

12 augustus '22

De verkoop van de Tuinen deelplan 1 start binnenkort. Graag nemen wij jou alvast mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen.

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij 4 opeenvolgende criteria; aantal kandidaten per bouwnummer, aanmeldduur in dagen, financiële check en tijdstip van aanmelden.

Meer over de toewijzing
Van Santvoort Makelaars - Anne van Esch

De makelaar van de nieuwbouwwoningen van de Tuinen deelplan 1 is Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven. De contactpersoon voor de Tuinen is Anne van Esch. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Anne en het team van Van Santvoort Makelaars staan voor je klaar.

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530
[email protected]

  Meer over online kopen
  Bekijk woningaanbod