De Tuinen vanuit de lucht

30 november '22

De Tuinen is onderdeel van de Aarlesche Erven, een nieuwe wijk in Best. Wanneer je een nieuwbouwwoning in de Tuinen koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning in een bestaande wijk. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is, in een wijk die nog weinig vorm heeft. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de wijk de Tuinen eruit komt te zien, hebben we een vogelvlucht laten maken.

Ruimte & rust

In de Tuinen ervaar je sereniteit en woon je ‘buiten’. Althans, zo voelt het haast. Het gebied ligt op loop- en fietsafstand van verschillende natuurgebieden: het Groene Woud, de Loonse en Drunense Duinen en de Kampina. Met de landschappelijke karakteristieken - zoals houtsingels, linten en grote groene openbare ruimtes - is deze wijk praktisch een verlengde van de omliggende natuur. Hier, in deze autoluwe en kindvriendelijke buurt, vind je een rustige thuishaven voor het hele gezin.

Lage energielasten

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning in de Tuinen biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning in de Tuinen standaard lage energielasten, dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Benieuwd wat dit voor jouw maandlasten kan betekenen?

Meer over lage energielasten

Zie jij jezelf hier al wonen?

Heb je interesse in een woning in de Tuinen? Bij het woningaanbod vind je meer informatie over de verschillende bouwnummers, zoals o.a. plattegronden, zonligging en specifieke kenmerken. Ook is het mogelijk om direct een optie aan te vragen. Dit doe je door op de knop "Optie aanvragen" bij jouw favoriete bouwnummer te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Bekijk woningaanbod
De Tuinen Vogelvlucht
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in de Tuinen? Bekijk woningen