Woonevent Rabobank

17 mei '23

Heb jij interesse in een woning in de Tuinen in Best en heb je vragen over de financiering? Je bent van harte welkom op het Woonevent van de Rabobank. Tijdens dit event krijg je antwoord op al jouw vragen rondom het financieren van een nieuwbouwwoning. Kom je ook?

1 juni 2023

Noteer in jouw agenda

Op donderdag 1 juni 2023 ben je tussen 19:00 - 21:00 uur van harte welkom bij de Bottle Distillery aan de Kanaaldijk-Zuid 1D in Eindhoven.

image alt

Alles over financiering, notaris en duurzaamheid

Speciaal voor alle geïnteresseerden komen de betrokken partijen bij elkaar, zodat jij al jouw vragen kunt stellen. Medewerkers van Rabobank zijn aanwezig voor al je vragen rondom het financieren van een nieuwbouwwoning en een notaris kan je alles vertellen over de afwikkeling van het kopen van een huis. Als bonus is er een duurzaamheidsexpert die zijn tips met je deelt rondom het verduurzamen van je (nieuwe) woning.

Aanmelden

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Meld je via onderstaande button aan voor deze bijeenkomst! Aanmelden kan tot 25 mei 2023, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Aanmelden
  Het laatste nieuws
  Beschikbaar woningaanbod