2 onder 1 kapwoning type A

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een gezinswoning in Aarlesche Erven? In de Tuinen deelplan 1 komen twee ruime 2 onder 1 kapwoningen Type A. Deze royale woningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 175 m2, drie slaapkamers en een zolder die je naar eigen wens kan inrichten. De auto parkeer je in de garage of op de parkeerplaatsen op eigen terrein. Je woont hier in een groene omgeving met prachtige natuurgebieden om de hoek. Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type A

ca. 175 - 179 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?