2 onder 1 kapwoning type A #002

€ 740.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning ligt in de prachtige buurt de Tuinen, op steenworp afstand van zowel gezelligheid als natuur. Met 175 m2 woonplezier biedt bouwnummer 002 alle ruimte voor jouw gezin! Terwijl de kinderen zich uitleven in de wijk pak jij in de achtertuin van 110 m2 op het noordoosten nog even een momentje voor jezelf. De 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging (18 m2)? Die maken het plaatje compleet!

Vrij

2 onder 1 kapwoning type A #002

€ 740.000
ca. 175 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 110 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod