2 onder 1 kapwoning type B #014

€ 660.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning in de Tuinen staat garant voor veel woonplezier. Voor jou, maar ook voor de kids. Want met zoveel groen én speelplekken in de buurt haalt iedereen hier z’n hart op. Bouwnummer 014 geniet verder van 154 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een tuin van 139 m2 op het zuiden. Genoeg plek voor een loungeset en trampoline dus! De aangebouwde berging (18 m2) en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein maken het plaatje compleet. 

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #014

€ 660.000
ca. 154 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 139 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod