2 onder 1 kapwoning type B #015

€ 670.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 015 is een prachtige 2 onder 1 kapwoning in de Tuinen. Een groene, kindvriendelijke buurt waar iedereen zich vanaf dag één thuis voelt. En met 154 m2 woon je hier straks heerlijk. De achtertuin op het zuiden heeft 157 m2 aan oppervlakte en dus genoeg plek voor een loungeset én trampoline. Heb je ook de 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging (18 m2) al gezien? Dat maakt thuiskomen straks elke dag fijn.

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #015

€ 670.000
ca. 154 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 157 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod