2 onder 1 kapwoning type B #016

€ 680.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Omringd door groen en met voldoende speelplekken in de buurt woon je in de Tuinen straks heerlijk. Je vindt hier bouwnummer 016: een 2 onder 1 kapwoning met 157 m2 woonplezier, een aangebouwde berging (18 m2) en als kers op de taart een tuin op het zuiden. Deze is 158 m2 en staat garant voor gezellige borrels en zomerbarbecues, want altijd zon! Vergeet ook de 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein niet. Dit is een woning om verliefd op te worden.


Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #016

€ 680.000
ca. 157 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 158 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod