2 onder 1 kapwoning type B #017

€ 680.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

De Tuinen is een prachtige buurt met een eigen identiteit: groen, kindvriendelijk en sfeervol. Bouwnummer 017 vormt een paar met bouwnummer 018 en geniet van 157 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers. Verder beschikt deze 2 onder 1 kapwoning over een tuin van 158 m2 op het zuiden, een aangebouwde berging (18 m2) én 2 privéparkeerplekken op eigen terrein. Nog even geduld…


Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #017

€ 680.000
ca. 157 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 158 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod