2 onder 1 kapwoning type B #029

€ 645.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 029 vormt een duo met bouwnummer 030 en heeft een vrije ligging in de wijk. Het donkergrijze metselwerk met de donkere kap geven deze 2 onder 1 kapwoning een stoer uiterlijk en met 153 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een aangebouwde berging à 18 m2 ook aan ruimte geen gebrek. Heb je de tuin van 91 m2 op het noorden en de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein al gezien? Hier in de kindvriendelijke en groene buurt de Tuinen leef je straks de droom! 

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #029

€ 645.000
ca. 153 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 91 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod