Hoekwoning - verwachte oplevering Q3 2024

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Verlang jij naar nieuw wonen in een prachtige groene omgeving? Dan is een hoekwoning in de Tuinen zeker wat voor jou. In de Tuinen deelplan 1 komen twee hoekwoningen. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 123 m2, drie slaapkamers en een fijne tuin met berging. Een ideaal huis voor jou en je gezin waar iedereen zijn plekje wel kan vinden. Ga je mee naar binnen?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering Q3 2024

ca. 123 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?