Vrijstaande woning #001

€ 825.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 001 oogt dankzij de donkergrijze gevelkleuren in combinatie met het hout erg chique. Een prachtig plaatje dat helemaal opgaat in het groen van de Tuinen. Deze vrijstaande woning beschikt verder over 177 m2 woonplezier, een aangebouwde berging à 18 m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de ruime tuin op het noordoosten is het trouwens ook heerlijk toeven. Is dit jouw favoriet?

Vrij

Vrijstaande woning #001

€ 825.000
ca. 177 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 118 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod