Vrijstaande woning #004

€ 835.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Een autoluwe, groene en kindvriendelijke buurt vormt het decor van deze vrijstaande woning. Met 178 m2 woonplezier, een aangebouwde berging à 18 m2 en 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein woon je hier straks heerlijk. En heb je die tuin van 133 m2 op het noordoosten gezien? Genoeg plek voor een trampoline en loungeset dus! Ja, bouwnummer 004 moet jouw droomwoning zijn.

Vrij

Vrijstaande woning #004

€ 835.000
ca. 178 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 133 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod