Laatste beschikbare rijwoning in de Tuinen

31 augustus '23

In de Tuinen deelplan 1 is nog één rijwoning beschikbaar: bouwnummer 27. Een woning met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en fijne achtertuin. We vertellen je graag meer over deze aller laatste beschikbare rijwoning in de Tuinen!

image alt

Woon jij straks hier?

Via de entree aan de voorkant van het huis stap je de hal binnen. Hier is naast de meterkast ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping. In het open woongedeelte vind je voorin de leefkeuken. Bouwnummer 027 heeft standaard een uitbouw waardoor de mogelijkheid ontstaat om een royale zithoek met zicht op de tuin te realiseren. 

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. De zolder met dakraam heeft - naast aansluitingen voor de wasmachine en droger - nog behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je deze etage helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jou de keus. Benieuwd naar alle kenmerken en plattegronden? Via onderstaande button vind je alle informatie over bouwnummer 027.

Bekijk deze rijwoning

De bouw start binnenkort

De bouw van bouwnummer 027 start in kwartaal 4 van 2023. Word de laatste tussenwoning van de Tuinen deelplan 1 jouw nieuwe woning? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en vraag direct een optie aan. 

Optie aanvragen
Een vraag? We helpen je graag verder
Meer over de keukens in de Tuinen Interview met keukenleverancier