27 januari: Inloopmoment de Tuinen

24 januari '24

Heb jij interesse in een woning in de Tuinen in Best en heb je vragen over de wijk Aarlesche Erven, beschikbare woningen of de bouw? Kom dan op zaterdag 27 januari langs ERA makelaardij Ed Willems in Best en kom alles te weten over de laatste beschikbare woningen in de Tuinen.

 

Datum: zaterdag 27 januari

Tijd: 11.00 - 13.00 uur

Locatie: ERA makelaardij Ed Willems, Hoofdstraat 3 te Best

 

Een afspraak maken is niet nodig, je kunt binnen lopen wanneer je wilt.

'Koop met Zekerheid' in de Tuinen

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in de Tuinen maar ben je onzeker over de verkoop van je huidige woning? Dan is ‘Koop met Zekerheid’ iets voor jou! Met de ‘Koop met Zekerheid' regeling kun je de nieuwe woning aankopen onder het voorbehoud dat je jouw huidige woning verkoopt. Concreet betekent dit dat als je jouw eigen woning niet verkoopt, je kunt afzien van de aankoop. Je krijgt daardoor meer zekerheid en je loopt minder risico. Zo kun je toch die volgende stap zetten richting jouw droomhuis in De Tuinen.

Denk je dat de ‘Koop met Zekerheid’ regeling iets voor jou is en wil je nog meer informatie over de details en alle voorwaarden? Komen dan zaterdag 27 januari langs bij Era Makelaardij, ze helpen je graag verder!

Meer over Koop met Zekerheid
Voortgang van de bouw? De begane grondvloeren zijn gelegd!
Wonen in de Tuinen? Beschikbaar woningaanbod