Start verkoopdatum de Tuinen deelplan 1b bekend!

13 oktober '22

Sneller dan verwacht start de verkoop van de Tuinen deelplan 1b! Noteer donderdag 20 oktober in je agenda, om 15:00 uur start de online verkoop van de 6 woningen. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welk bouwnummer jij kiest?

Inschrijfperiode

Als op donderdag 20 oktober om 15:00 uur de verkoop start heb je tot en met donderdag 27 oktober 17:00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven. Dat doe je via jouw Mijn Eigen Huis account. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van diverse criteria. Wat de voorwaarden zijn lees je op de pagina Woning Kopen. Op vrijdag 28 oktober is de uitslag van de toewijzing bekend en ontvangen alle kandidaten de uitslag in hun mailbox en Mijn Eigen Huis account.

Let op: had je je al aangemeld als belangstellende voor de Tuinen deelplan 1? Dan geldt bij de toewijzing van de woningen de eerste aanmelddatum van inschrijving.

image alt

Woning inclusief keuken

Koop je een woning in de Tuinen dan zit standaard een keuken bij de prijs inbegrepen. De keuken van de hoek- en rijwoningen is standaard voorzien van geïntegreerde koelkast, combimagnetron, keramische kookplaat met wandafzuigkap en spoelbak met luxe kraan. 

Je hebt de keuze uit diverse kleuren keukenfronten waardoor je de keuken helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur van Nuva keukens. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. Deze vind je bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads'.

Naar woningaanbod

Aanmelden als belangstellende & financiële check

Heb je jezelf al (opnieuw) aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op 20 oktober een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Met een financiële check vergroot je de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? Via onderstaande button lees je er meer over.

Meer over financiële check
Meer over duurzaamheid in de Tuinen
Wat speelt er? Het laatste nieuws