Hoekwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #025

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze hoekwoning in de bijzondere wijk de Tuinen is ideaal wanneer je verlangt naar natuur en ruimte. Voor jou, maar ook voor de kids. Want met autoluwe straten en voldoende speelgelegenheid spelen zij hier naar hartenlust buiten. Bouwnummer 025 is een lekker licht huis en beschikt over een ruime living, 3 slaapkamers en een tuin op het noorden. Heb je ook de 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging van al gezien? Ideaal!


Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #025

ca. 133 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 119 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?