Tussenwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #026

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze tussenwoning ligt in een van de gezelligste rijtjes van de Tuinen. En met een ruime living, 3 slaapkamers en een ruime achtertuin op het noorden - inclusief berging - biedt bouwnummer 026 alle ruimte die je zoekt! Zowel thuis als de omgeving voelt als een heerlijke plek. Want in deze autoluwe buurt met veel speelgelegenheid kun je de kids altijd met een gerust hart laten buitenspelen. Zie jij het al voor je?


Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #026

ca. 133 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 65 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?