Tussenwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #027

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze tussenwoning te midden van het groen van de Tuinen is precies wat je zoekt! Bouwnummer 027 heeft een riante living en een fijne achtertuin inclusief berging. Deze ligt op het noorden en is op elk moment van de dag een heerlijke plek om neer te strijken. Even een momentje voor jezelf wanneer de kids zich uitleven in deze autoluwe wijk vol speelplekken. Daar kun je wel aan wennen. 


Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning - verwachte oplevering Q3 2024 #027

ca. 133 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 65 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?