Vrijstaande woning - verwachte oplevering Q3 2024 #019

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het donkere metselwerk met matchende kap en verdiepingshoge ramen geven deze vrijstaande woning een uniek uiterlijk. Stoer maar charmant! Ook een aangebouwde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein horen erbij, maar de riante achtertuin op het noorden is toch wel de kers op de taart. Is bouwnummer 019 in de kindvriendelijke buurt de Tuinen - waar groen de boventoon voert - straks jouw thuis? 

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning - verwachte oplevering Q3 2024 #019

ca. 166 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 262 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?