Vrijstaande woning - verwachte oplevering Q3 2024 #024

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 024 herken je aan het lichtgrijze metselwerk met donkere accenten, verdiepingshoge ramen en franse balkons. Verder beschikt deze vrijstaande woning - te midden van het groen - over een riante living, 3 slaapkamers en een aangebouwde berging. In de riante tuin op het noorden is het altijd heerlijk toeven en de auto’s parkeer je handig op de 2 privéparkeerplekken op eigen terrein. Wat een droom die uitkomt! 

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning - verwachte oplevering Q3 2024 #024

ca. 166 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 210 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?