Nieuw woningaanbod: de Tuinen deelplan 1b

11 oktober '22

De zes beoogde starterswoningen van de Tuinen deelplan 1 komen niet als sociale koopwoningen maar als middeldure koopwoningen op de markt (lees voor meer informatie het nieuwsbericht). Deze zes woningen staan nu bij het woningaanbod. Heb jij interesse in een van deze woningen? Dan is het belangrijk dat je je opnieuw inschrijft voor deze fase.

image alt

6 middeldure koopwoningen

In de Tuinen komen 6 hoek- en rijwoningen met 74 m2 woonplezier en 2 slaapkamers. In de diepe achtertuin is genoeg ruimte voor een fijne eettafel en loungeset. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een gezellige borrel. Ook hebben de woningen een berging, ideaal voor de BBQ, tuinkussens en fietsen.

Wordt dit jouw nieuwe woning? Bekijk bij het woningaanbod de specificaties per bouwnummer en de definitieve plattegronden en prijzen.

Bekijk woningaanbod

Schrijf je (opnieuw) in

Heb jij interesse in een van de woningen van de Tuinen deelplan 1b? Dan is het belangrijk dat je je (opnieuw) inschrijft. Dit doe je door bij het woningaanbod onder een bouwnummer op de button 'aanmelden voor projectfase' te klikken. Had je je al aangemeld als belangstellende voor de Tuinen deelplan 1? Dan geldt bij de toewijzing van de woningen de eerste aanmelddatum van inschrijving.

Naar verwachting gaan deze woningen binnenkort in verkoop. 

Naar woningaanbod

Financiële check

De definitieve prijzen per bouwnummer zijn al bekend. Het is verstandig om daarom alvast een financiële check te laten doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over financiële check
Meer over duurzaamheid in de Tuinen
Wat speelt er? Het laatste nieuws