Meer keuzevrijheid in de Tuinen

22 juni '23

Een nieuwbouwwoning wordt vaak opgeleverd met keuken en badkamer. Zo ook de woningen in de Tuinen. Echter kun je vanaf nu enkele bouwnummers ook in “casco-afwerking” kopen. Een casco woning biedt jou als koper meer keuzevrijheid en meer controle over je budget. Dit houdt in dat de aannemer de ruwbouw verzorgt en de afwerking van de woning bepaal jij als toekomstige bewoner helemaal zelf!

Naar eigen smaak afwerken

Bouwnummer 11 en bouwnummer 12 worden beiden opgeleverd vanuit de oorspronkelijke plattegrond. Zo zijn de opties uitbouw, nul-op-de-meter, keuken, sanitair en tegelwerk uit de woning gehaald. Uiteraard beschikt jouw woning wel over de benodigde aansluitingen, elektra-voorzieningen en binnenwanden. Dit geeft jou als koper alle ruimte om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak en afwerkingsniveau af te werken.

Ook bij bouwnummer 20 t/m 23 bestaat de mogelijkheid om de woning met “casco-afwerking” opgeleverd te krijgen. De minderprijs bedraagt in dat geval € 55.000,-- per woning. Informeer bij de verkopende makelaar voor de mogelijkheden!

Beschikbaar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in de Tuinen? Beschikbaar woningaanbod