2 onder 1 kapwoning type B #012

€ 625.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning in de Tuinen is echt van alles voorzien. Van 3 slaapkamers tot een open woonkeuken en een ruime tuin op het oosten. Vergeet ook de aangebouwde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein niet. En dat in een buurt die naast groen ook nog eens heel kindvriendelijk is. Wordt bouwnummer 012 jouw nieuwe thuis? 


Let op: deze woning wordt casco opgeleverd. Dit houdt in dat de aannemer de ruwbouw verzorgt en de afwerking van de woning bepaal jij als toekomstige bewoner helemaal zelf!

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #012

€ 625.000
ca. 164 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 118 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod