2 onder 1 kapwoning - verwachte oplevering zomer 2024 #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning in de Tuinen is echt van alles voorzien. Van 3 slaapkamers tot een open woonkeuken en een ruime tuin op het oosten. Vergeet ook de aangebouwde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein niet. En dat in een buurt die naast groen ook nog eens heel kindvriendelijk is. Wordt bouwnummer 012 jouw nieuwe thuis? 


Let op: deze woning wordt casco opgeleverd. Dit houdt in dat de aannemer de ruwbouw verzorgt en de afwerking van de woning bepaal jij als toekomstige bewoner helemaal zelf!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - verwachte oplevering zomer 2024 #012

ca. 164 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 118 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Bouwnummer 20 t/m 23 in de Tuinen hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Bouwnummers 20 t/m 23 in de Tuinen deelplan 1 hebben voorlopig energielabel A++++. Dit betekent dat je zelfs 100 procent kunt besparen op jouw verwarmingskosten! Dat maakt de keuze om over te stappen op nieuwbouw nog aantrekkelijker.


Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?