2 onder 1 kapwoning type B #011

€ 595.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Bouwnummer 011 staat in de groene buurt de Tuinen. En met weinig auto’s op straat en verschillende speelplekken is dit een ideale thuishaven voor jouw gezin. Deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met rood metselwerk en verdiepingshoge ramen beschikt verder over een ruime living, een aangebouwde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De grote achtertuin op het oosten maakt het plaatje compleet. Klaar om te verhuizen?


Let op: deze woning wordt casco opgeleverd. Dit houdt in dat de aannemer de ruwbouw verzorgt en de afwerking van de woning bepaal jij als toekomstige bewoner helemaal zelf!

In optie

2 onder 1 kapwoning type B #011

€ 595.000
ca. 153 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 110 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod