Mogelijkheden onverkochte woningen

31 januari '24

De bouw van de Tuinen deelplan 1 is in volle gang. De begane grondvloeren zijn gelegd en eind februari wordt gestart met het plaatsen van de casco’s. Naar verwachting worden de woningen rond de zomer van 2024 al opgeleverd! Op dit moment zijn er nog 6 woningen vrij waarvan de bouw al in een ver gevorderd stadium is. Wat dit voor jou betekent leggen we graag aan je uit.

Verwachting oplevering zomer 2024

Alle woningen worden in 1 fase gebouwd. Dit betekent dat er bepaalde meerwerkkeuzes niet meer mogelijk zijn, omdat de bouw al in een te ver gevorderd stadium is. Maar dit betekent ook dat jij rond de zomer van dit jaar al de sleutels van jouw nieuwe woning kan ontvangen! Bouwnummer 20 t/m 23 zijn standaard al van een uitbouw voorzien, daarnaast worden bij alle onverkochte woningen ook extra leidingen meegenomen in de bouw. Deze keuze hebben we gemaakt, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Let op: bouwnummer 11 en 12 worden casco opgeleverd. Dit houdt in dat de aannemer de ruwbouw verzorgt en de afwerking (zoals keuken, sanitair en tegelwerk) van de woning bepaal jij als toekomstige bewoner helemaal zelf! Hierdoor krijg je nog meer keuzevrijheid in de uiteindelijke van je nieuwe woning.

image alt

Keuken

In de vloeren is het leidingwerk van de keuken, badkamer en het toilet verwerkt. De vloeren zijn gelegd, waardoor het niet meer mogelijk is om de positie van de keuken te wijzigen. De keuken kan wel nog naar wens worden uitgekozen. Afhankelijk van het moment van aankoop kijkt de aannemer welke mogelijkheden er nog zijn en ook de keukenleverancier denkt hier graag over mee zodat jouw droomkeuken alsnog gerealiseerd kan worden. Benieuwd naar jouw keuken in de Tuinen? Via onderstaande button vind je meer informatie over de keukens.

Meer over de keukens

Sanitair en tegelwerk

Voor de onverkochte woningen is er een keuze gemaakt voor het sanitair en tegelwerk zodat jij bij oplevering bijna direct kunt verhuizen. Voor het Sanitair is gekozen voor de kwaliteit van Plieger, kranen van Grohe en tegels van Resisto. In de Sanitairbrochure vind je het gekozen sanitair en de bijbehorende artikelnummers. Voor het tegelwerk is gekozen voor Grijs, Mat wit en Pearl. Via onderstaande button is de tegelbrochure met de gekozen tegels te bekijken.

  • Wandtegels badkamer en toilet: Resisto 30x60 cm, in de kleur mat wit
  • Vloertegels badkamer: Resisto 60x60 cm, in de kleur Pearl
  • Vloertegels toilet: Resisto 33x33 cm, in de kleur Grey
Tegelbrochure

Binnendeuren

De binnendeuren zijn inmiddels besteld en in productie genomen. Hierbij is de keuze gemaakt voor onderstaande:

  • Binnendeuren Berkvens Berklon 900: stomp, rvs scharnieren, wit (incl. wit kozijn)
  • Deurgarnituur: Buvalex Extra
Binnendeur
Deurbeslag

Vraag vrijblijvend een optie aan

Heb jij interesse in één van deze onverkochte woningen? De woningen worden naar verwachting rond de zomer van 2024 al opgeleverd. Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan.

Bekijk woningaanbod
Onzeker over verkoop eigen woning? Koop met Zekerheid in de Tuinen
Energiezuinig wonen in de Tuinen? Bekijk het woningaanbod