2 onder 1 kapwoning - verwachte oplevering zomer 2024 #020

€ 625.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Bouwnummer 020 is een prachtige 2 onder 1 kapwoning. De woning is lekker licht en de openslaande deuren naar de ruime tuin op het noorden zijn de kers op de taart. Je betrekt buiten gemakkelijk met binnen, wat zeker gezien de groene omgeving niet mis is. De 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging zijn trouwens ook geen overbodig luxe. Ja, dit moet ‘m worden! Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.


Koop met Zekerheid

Op dit bouwnummer is de ‘Koop met Zekerheid' regeling van toepassing. Dit houdt in dat je deze woning kan aankopen onder het voorbehoud dat je jouw huidige woning verkoopt. Concreet betekent dit dat als je jouw eigen woning niet verkoopt, je kunt afzien van de aankoop. Je krijgt daardoor meer zekerheid en je loopt minder risico. Lees meer over Koop met Zekerheid.

In optie

2 onder 1 kapwoning - verwachte oplevering zomer 2024 #020

€ 625.000
ca. 164 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 141 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Bouwnummer 20 t/m 23 in de Tuinen hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Bouwnummers 20 t/m 23 in de Tuinen deelplan 1 hebben voorlopig energielabel A++++. Dit betekent dat je zelfs 100 procent kunt besparen op jouw verwarmingskosten! Dat maakt de keuze om over te stappen op nieuwbouw nog aantrekkelijker.


Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod