2 onder 1 kapwoning type B #020

€ 670.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 020 is een prachtige 2 onder 1 kapwoning. De woning is lekker licht en de openslaande deuren naar de ruime tuin op het noorden zijn de kers op de taart. Je betrekt buiten gemakkelijk met binnen, wat zeker gezien de groene omgeving niet mis is. De 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging zijn trouwens ook geen overbodig luxe. Ja, dit moet ‘m worden!


Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #020

€ 670.000
ca. 164 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 141 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod