2 onder 1 kapwoning type B #021

€ 675.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning ligt op een mooie locatie in de Tuinen, te midden van het groen en met veel speelgelegenheid in de buurt. Deze woning heeft alle ruimte die je zoekt! Terwijl je op straat een praatje maakt, pak je in de ruime tuin op het noorden een momentje voor jezelf. De 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging? Die maken het plaatje compleet.


Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #021

€ 675.000
ca. 168 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 137 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod