2 onder 1 kapwoning type B #022

€ 665.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Openslaande deuren naar de tuin op het noorden, 3 ruime woonlagen en een aangebouwde berging? Ja, bouwnummer 022 heeft het allemaal! Deze 2 onder 1 kapwoning beschikt verder over een ruime living en 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. En dat in de bijzonder groene wijk de Tuinen, waar auto’s te gast zijn en kinderen veilig buiten spelen. Zie jij het al voor je? Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter.


Koop met Zekerheid

Op dit bouwnummer is de ‘Koop met Zekerheid' regeling van toepassing. Dit houdt in dat je deze woning kan aankopen onder het voorbehoud dat je jouw huidige woning verkoopt. Concreet betekent dit dat als je jouw eigen woning niet verkoopt, je kunt afzien van de aankoop. Je krijgt daardoor meer zekerheid en je loopt minder risico. Lees meer over Koop met Zekerheid.

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #022

€ 665.000
ca. 164 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 137 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod