2 onder 1 kapwoning type B #023

€ 675.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning in de Tuinen heeft werkelijk alles. Neem de ruime living, de aangebouwde berging en 3 volwaardige slaapkamers. De tuin ligt op het noorden en is ruim genoeg voor een loungeset én buitenkeuken (of zelfs trampoline?). Maak je ook over de auto’s geen zorgen, die parkeer je altijd handig op de 2 privéparkeerplekken op eigen terrein. Wordt bouwnummer 023 in deze groene buurt met voldoende speelplekken jouw nieuwe thuis?

Vrij

2 onder 1 kapwoning type B #023

€ 675.000
ca. 168 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 137 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod